Ana Sayfa Magazin Erkekleri Koruma Derneği’nden Merve Boluğur’a dava!

Erkekleri Koruma Derneği’nden Merve Boluğur’a dava!

0
75

Açıklamalarıyla ve paylaşımlarıyla sürekli gündem olmayı başaran Merve Boluğur başını derde soktu. Yaptığı son açıklama yüzünden mahkemelik oldu.

Yaptığı evlilikler ve yaşadığı aşklarla hep hüsrana uğrayan ünlü oyuncu Merve Boluğur, uzun yıllardır ekranlarda olmamasına rağmen magazin gündeminden düşmek bilmiyor.

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gele Boluğur, “Erkekler ilişkinin başında tam istediğimiz erkekmiş gibi davranarak bizi yanıltıyorlar. Erkeklerin yüzde 99’u şerefsizdir” diye konuşmuştu. Boluğur’un bu mesajı kısa sürede kullanıcılar tarafından tepki topladı.

“DAVA AÇIYORUZ”

Erkeklerden ve birçok kurumdan tepki çeken Boluğur’a, sivil toplum örgütü olan Erkekleri Koruma Derneği dava  açmaya hazırlanıyor. Dernek, sosyal medya hesabından “Kim şerefsiz göreceğiz, dava açıyoruz” dedi.

Reklam Alanı