İmamoğlu: Yeni dönemde de durmadan dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz!

0
1

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yeniden göreve aday gösterdiği, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmalarına başladı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan İmamoğlu, “İstanbul’a adalet ve bereket geldi, yatırımlarla güçlenmeye ve geleceğe umutla bakmaya başladı. İstanbul başardı, bu hepimizin başarısıdır” dedi.

İmamoğlu’nun seçim sloganı “Tam yol ileri” olarak belirlendi. İmamoğlu, tanıtım için paylaştığı videoda “Her şey çok güzel olacak” sloganını tekrar kullandı.

CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu seçim kampanyasına başladı - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Konuşmasında “Hep birlikte başarmaya devam edeceğiz. 31 Mart 2024’te sizlerin iradesiyle İstanbul’u yeniden kazanacağız” diyen İmamoğlu, bu kez İBB Meclisi’nde de çoğunluğu sağlayacaklarını söyledi.

“Engellemelere karşı bağışıklık kazandık. Hizmet ürettik tecrübe kazandık” diye konuşan İmamoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“O engelleme refleksleri küçüldü, toz oldu. Görmüyoruz artık. Önümüze çıkan engelleri aşa aşa ustalaştık. Başarıya nasıl ulaşacağımızı çok daha iyi biliyoruz. Her yerde bunu söyleyin; ‘İstanbul başardı’.”

EY AZİZ İSTANBUL SANA SÖZ , YENİ DÖNEMDE DE DURMADAN DİNLENMEDEN ÇALIŞMAYA DEVEM EDECEĞİZ

İmamoğlu konuşmasında 5 yılda ulaşım, sosyal adalet, alt yapı çözümleri, enerji ve eğitimde yapılanları özetledi, “Metro ve raylı sistemlerde yıllık ortalama 13 km ile bizden önceki 25 yılın ortalamasının dört katından fazlasını İstanbul’a kazandırdık. Onun için kıskanıyorlar” dedi.

İBB Başkanı, İstanbul’un yönetimlerinde, ihtiyaç sahiplerini daha çok gözeten, yolsullukla daha kapsamlı mücadele eden, herkes için adil fırsatlar sunan, gençler ve kadınlar için daha adil, güvenli, sosyal bir kent olacağını söyledi.

@ekrem_imamoglu

“Atatürk’ün bize emaneti devletçilik anlayışıdır. Devlet fırça atmaz, vatandaşını ezmez, şevkatli olur” diyen İmamoğlu, “Bizim hayalimiz ana gibi merhametli, ana gibi şevkatli, ana gibi adaletli, ana yüreği gibi temiz, ana kucağız gibi huzurlu, anamızın gönlü gibi gönlü zengin gibi bir İstanbuldur” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu konuşmasını, “Ey Aziz İstanbul sana söz, yeni dönemde de durmadan dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. İstanbul senindir. Birilerinin hırsına kurban edilmeyecek kadar değerlidir. Hep birlikte başaracağız. Tam yol ileri. Her şey çok güzel olacak” sözleriyle noktaladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise İstanbul’un 2019’dan beri katılımcı ve adil bir şekilde yönetildiğini söyledi.

BU BAŞARILAR BÜYÜK ENGELLEMELRE MARUZ KALDI

Ekrem İmamoğlu yönetiminde önemli başarıların elde edildiğini belirten Çelik, “Bu başarılar büyük engellemelere maruz kaldı. Hizmetleri engellemeye çalışanlara sesleniyorum. Burada cezalandırmaya çalıştığınız CHP değil, Ekrem İmamoğlu değil, İstanbullulardır ve İstanbullular bunu görüyor” dedi.

Reklam Alanı