Erdoğan’dan Antalya’da seçim mesajı: 5 ayımız var

0
2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kepez’deki Turgut Özal Spor Salonu önünde Antalya Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlere ilişkin “Önümüzde 5 ayımız var, 5 ay boyunca durmak yok, sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?” açıklamasında bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Dere yataklarına yapılan müdahalelerin yol açtığı sıkıntıları son afette bir kez daha gördük. Sel felaketinde zarar gören 11 bin 755 hektar tarım alanı için 2 bin 769 çiftçimize, 40 milyon liraya yakın nakdi yardım yaptık.

Kumluca’da 1000’in üzerinde haneye Finike’de 226 haneye Demre’de 7 haneye eşya desteği verdik. Toplam 883 işyerine de nakdi destek sağladık. (Kumluca’daki sel bölgesi) 9 taşkın koruma tesisi, 4 gölet, 3 mendirekten oluşan 16 kalem yatırımı 4,3 milyar lira bedelle hayata geçiriyoruz.”

ANTALYA’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

Felaketin ilk anından itibaren devlet olarak tüm imkanlarımızla olaya müdahale ettik. Kardeşlerimizi o felaketin içinde yalnız bırakmadık. Yangında zarar gören evlerin yerine inşa ettiğimiz yaklaşık 900 konuttan 427’sinin anahtarlarını hak sahiplerine teslim ediyoruz.

Antalya’nın belediyenin görevi olduğu halde yapmadıkları atık su arıtma tesislerini de hükümet olarak biz yapıyoruz.

Eser ve hizmet siyasetiyle 20 yılımızı geride bırakırken ülkemizi her alanda yeni yatırımlarla, yeni projelerle Türkiye Yüzyılı’na hazırlıyoruz.

5 AYIMIZ VAR, DURMAK YOK

Maşallah şu anda bugün karşımda gördüğüm muhteşem katılım Antalya’nın nereye doğru yürüdüğünü gösteriyor, fazla değil önümüzde 5 ayımız var, 5 ay boyunca durmak yok, sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?

KARŞIMIZDA İLKEL VE SAPKIN BİR DAVRANIŞ BULDUK! 

Attığımız her adımda, her reformda karşımızda ilkel ve sapkın bir davranış bulduk.

Türkiye, kendine biçtiği tek vizyonu, “yaptırmamak, ettirmemek” olan bir muhalefete rağmen bugünlere geldi. Ülkemiz yeni bir seçimin arifesinde.

 

Reklam Alanı