Burcu Esmersoy’dan yaza veda pozu!

0
1

Pandemi nedeniyle gelen kısıtlamaların kalkması sonucu ünlü isimler de soluğu tatil beldelerinde almıştı. Yaz mevsiminin bitmesinin ardından televizyon ve müzik dünyasının tanınmış simaları işleri nedeniyle İstanbul’a döndü.

Bazıları da pandemi nedeniyle geç açılan yaz sezonunu uzattı. Denize erken veda edemeyen isimlerden biri de Burcu Esmersoy oldu.

Ancak ünlü sunucu da uzatmalı tatilini noktaladığını duyurdu. Esmersoy, paylaştığı mayolu fotoğraflarına ‘yaz sonu raporu’ notunu düştü. 44 yaşındaki sunucunun paylaşımlarına yorum ve beğeni yağdı.

Esmersoy, daha önce verdiği bir röportajda; “Çalıştıkça ışıldıyorum. Sağlıklı bir hayat yaşıyorum. 8.30’da uykum geliyor. Uygulama indirdim, telefonum 8’de kapanıyor. 9.30-10.00’da yatıyorum. Sabah 5’te uyanıyorum. Spor, düzenli hayat, sağlıklı beslenme” demişti.

Kök hücre yaptırdığını söyleyen Burcu Esmersoy, “Kolajen desteği de var. Botoks olabilir ama dolguyla işim yok” ifadelerini kullanmıştı. Beyaz ekmek yemediğinden bahseden ve fit vücuduyla bilinen sunucu, “Simit delisiyim. Pazar günü ödül yapıyorum. Simit, tereyağ, reçel… Kahvaltıda 8 simit yerim” sözleriyle şaşırtmıştı.

Reklam Alanı